Indéks Performance of Air Compressor Air Filers

Indéks kinerja saringan hawa utamana nujul kana efisiensi miceun lebu, résistansi, sareng kapasitas nahan lebu. Efisiensi miceun lebu tiasa diitung dumasar kana metode ieu:

Efisiensi miceun lebu = (G2/G1) × 100%

G1: Jumlah lebu rata-rata dina saringan (g / h)

G2: Jumlah lebu rata-rata anu tiasa disaring (g / h)

Efisiensi miceun lebu ogé gumantung kana ukuran partikel. Résistansi hartina tekanan diferensial. Dina premis pikeun mastikeun fineness filter, tekanan diferensial leutik bakal leuwih hadé. Ngaronjatna résistansi antukna bakal ngahasilkeun konsumsi énergi anu ageung. Résistansi anu ageung teuing bakal nyababkeun geter compressor hawa. Ku alatan éta, anjeun kudu ngaganti unsur filter lamun lalawanan filter ngahontal atawa deukeut jeung tekanan vakum diwenangkeun. Sajaba ti, kapasitas nahan lebu hartina rata-rata ngumpulkeun lebu per unit aréa. Jeung unit na g / m2.


Chat Online WhatsApp!