Performance Index of Air Compressor Air Filers

Indéks kinerja filter hawa utamana nujul kana efisiensi lebu nyoplokkeun, résistansi, jeung kapasitas nyepeng lebu. Debu nyoplokkeun efisiensi bisa diitung nurutkeun métode handap:

Debu nyoplokkeun efisiensi = (G2 / G1) × 100%

G1: Jumlah lebu rata di filter nu (g / h)

G2: Rata Jumlah debu nu bisa disaring (g / h)

The lebu nyoplokkeun efisiensi ogé gumantung kana ukuran partikel. Lalawanan hartina tekanan diferensial. Dina premis of mastikeun fineness filter, anu leutik tekanan diferensial bakal leuwih hadé. Ngaronjatna lalawanan antukna bakal ngahasilkeun pamakéan énérgi gedé. Teuing lalawanan badag bakal masihan naékna ka Geter ti compressor hawa. Kituna, Anjeun kudu ngaganti unsur filter nalika résistansi filter ngahontal atawa deukeut ka tekanan vakum dina diwenangkeun. Sajaba ti, di lebu nyekel kapasitas hartina rata lebu dikumpulkeun per unit lega. Jeung Unit nyaeta g / m2.


WhatsApp Online Chat !