Index Performanca e Air Compressor Filers Air

Indeksi Performanca e filtrin e ajrit kryesisht i referohet pluhuri heqjen e efikasitetit, rezistenca, dhe kapacitetin mbajtës pluhur. Pluhuri heqjen e efikasitetit mund të llogaritet në përputhje me metodën e mëposhtme:

Pluhuri largimin e efikasitetit = (G2 / G1) x 100%

G1: sasi Pluhuri mesatare në filtri (g / h)

G2: sasi Pluhuri mesatar që mund të jetë e filtruar (g / h)

Pluhuri heqjen Efikasiteti gjithashtu varet nga madhësisë së grimcave. Rezistencë nënkupton presionin diferencial. Në premisat e sigurimit të pastërtisë filtër, presioni më i vogël diferencial do të jetë shumë më mirë. Rritja e rezistencës në fund do të rezultojë në konsum të madh të energjisë. Too rezistenca e madhe do të japin rritje të vibrimit të kompresor ajri. Prandaj, ju duhet të zëvendësojë element filter, kur rezistenca filter arrin ose është i afërt me presionin vakum lejuar. Përveç kësaj, pluhuri mbajtur kapacitetin nënkupton pluhurin mesatare e mbledhura për njësi të sipërfaqes. Dhe njësia e saj është g / m2.


WhatsApp Online Chat !