• COMVAC 2021
  • 20.2
  • 1
  • 2

rreth nesh

Rreth përshkrimit të fabrikës

çfarë bëjmë ne

Filluar në vitin 1996, Filtri Airpull (Shanghai) që atëherë është pjekur në një prodhues përfundimtar të filtrave të kompresorëve të ajrit. Si një ndërmarrje kineze e teknologjisë së lartë në një epokë moderne, kompania jonë ka demonstruar një aftësi profesionale për projektimin, prodhimin dhe shpërndarjen. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë të pjesëve zëvendësuese të kompresorit të ajrit duke përfshirë komponentë të cilësisë së lartë si filtrat e ajrit, filtrat e vajit dhe ndarësit e vajit të ajrit.
më shumë >>
Shiko te gjitha

Mirë se vini në kompaninë tonë!

Ne kujdesemi për çdo detaj
Ne jemi gati të plotësojmë kërkesat tuaja për filtrim dhe lubrifikant!
WhatsApp Online Chat!