Kompresor Zëvendësimi Oil Filter dhe mirëmbajtje

mirëmbajtje

Pluhuri përmban në ajër absorbuar do të mbetën në filtrin e ajrit. Për të parandaluar kompresor ajri vidhos nga duke u gërryer ose ndarës të naftës ajrit nga duke u bllokuar, element filter ka nevojë për pastrim apo zëvendësim pasi që është përdorur për 500hours. Në mjedisin e aplikimit ku ekziston pluhuri të rënda, ju duhet për të shkurtuar ciklin zëvendësim. Stop makinë para për zëvendësimin e filtrit. Me qëllim të minimizimit të ndaluar kohë, një filtër të ri ose një filtër rezervë pastruar është e rekomanduar.

1. Pak trokitje e lehtë të dy skajet e filtrit kundër një sipërfaqe të sheshtë, në mënyrë që të shpëtoj nga shumica e pluhurit të rënda, e thatë.

2. Përdorni ajrin e thatë e poshtë 0.28Mpa për të hedhur kundër drejtimin e thithje të ajrit. Distanca në mes hundë dhe letër palosur duhet të jetë të paktën 25mm. Dhe përdorimin e hundë për të hedhur në erë dhe poshtë së bashku me lartësinë.

3. Pas kontrollit, ju duhet të hidhni element filter në qoftë se ka ndonjë vrima, dëm, ose të bëhet më e hollë.

zëvendësim

1. Vidë off naftës filtër kompresor ajri, dhe hidhni atë.

2. Pastroni shell filtër me kujdes.

3. Kontrolloni performancën e njësisë presioni diferenciale dërguesit.

4. Lyej filtrin nënshkrimin copë litari me vaj.

5. vidë element filter për rondelë nënshkrimin, dhe pastaj të përdorin dorën tuaj për të nënshkruar atë fort.

6. Kontrolloni nëse ka ndonjë rrjedhje herë ju keni filluar në makinë. Kujdes: Vetëm kur të kompresor ajri ka qenë e ndaluar dhe nuk ka asnjë presion në sistem, që ju mund të zëvendësojë element filter. Përveç kësaj, për të shmangur dëmtimin vluar shkaktuar nga vaj të nxehtë.


WhatsApp Online Chat !