Si të zgjidhni filtrin e vajit

Zakonisht, filtri i vajit të kompresorit të ajrit është një filtër i trashë i instaluar në hyrjen e pompës së vajit, duke shmangur kështu hyrjen e papastërtive në pompë.Ky lloj filtri është i thjeshtë në strukturë.Ka rezistencë të ulët, por rrjedhje të madhe vaji.Fileri me prurje të lartë fiksohet në tubin e kthimit të vajit të sistemit hidraulik, për filtrimin e grimcave metalike, papastërtitë plastike, etj. Përdorimi kryesor i këtij lloji të filtrit është ruajtja e pastërtisë së vajit të kthyer brenda rezervuarit të vajit.Filtri dupleks ka strukturë të thjeshtë dhe përdorim të përshtatshëm.Përveç valvulës së anashkalimit, ajo është e pajisur edhe me pajisje bllokuese ose paralajmëruese për ndotjen, për të garantuar sigurinë e sistemit.


WhatsApp Online Chat!