Pika historike

1. Kompania jonë ka filluar të prodhojë ndarës të ajrit të dedikuar për automjete, filtër vaji dhe filtër ajri që nga fillimi ynë në 1996.

2. Në vitin 2002, filluam të prodhojmë filtrat e vajit të përdorur për kompresorët e ajrit me vidë.

3. Në vitin 2008, kompania jonë ngriti një fabrikë të re të quajtur Airpull (Shanghai) Filter, e cila na lejoi të bëhemi një ndërmarrje e angazhuar në kërkimin, projektimin, prodhimin dhe tregtimin e filtrave të vajit, ndarësve të vajit të ajrit, filtrave të ajrit. , etj.

4. Tre zyra u krijuan veçmas në Chengdu, Xian dhe Baotou, gjatë vitit 2010.

5. Që nga aplikimi i Menaxhimit të Performancës së Strategjisë BSC në 2012, kompania jonë integron vazhdimisht teknologjitë e reja vendase dhe të huaja.Rrjedhimisht, ne posedojmë pajisje të avancuara inspektimi dhe teknologji të shkëlqyera prodhimi, të cilat të gjitha kontribuojnë në kapacitetin vjetor të prodhimit prej 600,000 filtrash vaji të dedikuar për kompresorë ajri.


WhatsApp Online Chat!