Filtrat e ajrit Compair

Përshkrim i shkurtër:

filtrin e ajrit ynë i dedikuar për Compair vidhos kompresor ajri mund të qartë të ju ndihmojë zgjidhjen e problemeve, të tilla si kostoja e lartë e materialeve filtër dhe pjesë këmbimi, dështimet e shpeshta pajisjeve, efikasitet të ulët në përdorimin e pajisjeve, intensitet të lartë të punës, etj Prandaj, ajo është e mirë për përmirësimin e produktivitetit tuaj.


Detail Product

Produkt Tags

Për shkak të aplikimit të lëndëve të para si fibër, ekran filtër, dhe kështu me radhë, filtri në mënyrë efikase mund të hiqni papastërtitë në ajër të ngjeshur. Rënia fluide dhe papastërtitë e mbledhur në sipërfaqe element filter do të beftë në fund filtër nën efektin e gravitetit. Më vonë, ata do të shkarkohet automatikisht ose me dorë. Gjithsesi, produkti ynë i projektuar shkencërisht mund t'ju ndihmojë të kurseni energji me efekt.

Original Part No. AIRPULL Part No.
100001611 96 930 11 134
11380674 96 910 23 115
98262-207 96 910 19 368
29504376 96 910 19 368
11323374 96 910 19 368
11516974 96 910 29 550
11516774 96 910 29 550
11516974 96 910 29 550
06296777 96 900 32 605
98262/163 96 900 16 340
C11158 / 1014 96 900 16 340
98262/170 96 900 19 365
C11158 / 1014 96 900 16 340
29504356 96 900 24 485
C11158 / 1390 96 900 24 485
98262/192 96 900 32 605
06296777 96 900 32 605
98262/192 96 900 32 605
50273 96 930 26 082
50273 96 930 26 082
50332 96 930 35 077
52438 96 930 35 104
100009925 96 910 23 305
100006374 96 910 24 378
98262/198 96 910 16 340
100013298 96 910 26 388

fadsf

Emrat ngjashme

Air Filtration Unit | Filtrim tharëse | Ndërrimi Filtrim Elements


  • I mëparshëm:
  • Tjetër:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !