Filtrat e ajrit Atlas Copco

Përshkrim i shkurtër:

Filtri ynë i fundit i ajrit kushtuar kompresorit të ajrit me vidë Atlas Copco ka strukturë kompakte, instalim të lehtë dhe funksionim të përshtatshëm. Ai zë më pak zonë dhe gjeneron zhurmë të ulët. Ky produkt është projektuar me një gamë të gjerë specifikash. Për shembull, ai ka lloj presioni të ulët, tip me shumë thasë, lloj horizontal etj. I bërë nga letër filtri me tul druri të pastër amerikan HV ose Koreane AHLSTROM, ky lloj filtri ofron efikasitet të lartë filtrimi. Prandaj, mund t'ju ndihmojë të kurseni ndjeshëm koston. Përveç kësaj, ai gjithashtu mund të ndihmojë në mbrojtjen e pjesëve të motorit dhe të zgjasë jetën e shërbimit të kompresorit të ajrit.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Megjithatë, ky filtër ajri nuk mund të përdoret për më shumë se jeta e tij e shërbimit. Përndryshe, do të shkaktohet zhvendosja e pamjaftueshme e motorit që do të ndikojë shumë në prodhimin. Gjithashtu, rezistenca më e madhe do të shkaktohet për të rritur në masë të madhe konsumin e energjisë. Nëse elementi i filtrit dëmtohet, papastërtia do të hyjë në motor, duke shkaktuar kështu mosfunksionimin e motorit.

Filtri i ajrit Pjesa Nr. AIRPULL Pjesa Nr.
1613 9001 00 96 930 10 080
1613 8720 00 96 930 11 134
1619 1269 00

2903 1012 00

96 930 14 122
1613 7407 00 96 910 16 340
1613 7407 00 96 910 16 340
1619 2847 00 96 900 20 365
1613 7408 00 96 910 19 368
1622 1855 01 96 910 23 325
1613 8004 00 96 910 22 368
1613 8004 00 96 910 22 368
1615938801 96 911 11 386
1613 9501 00 96 910 24 325
1613 9503 00 96 910 24 378
1621 7376 00 96 910 28 530
1621 5107 00 96 910 28 590
1030 0979 00

1621 0547 00

96 900 35 345
1621 0547 00/99 96 900 35 345
1621 5742 00/99 96 900 35 345
  96 920 30 200
1621 0547 00/99 96 900 35 345
1621 0546 00/99 96 900 39 460
1621 5743 00/99 96 900 39 460
1621 8802 80 96 900 39 460
1030 1070 00

1030 1040 00

96 930 30 108
1619 2797 00 96 900 16 340
1619 2798 00 96 900 23 375
1619 2799 00 96 900 24 485
1621 0546 00/99 96 900 39 460
1616 8050 99 96 901 35 500
2914 5017 00 96 910 29 550
2914 5018 00 96 911 19 572
1621 1389 00

1621 1389 99

96 960 60 160

fadsf

Emrat e lidhur

Rregullatori i ajrit të kompresuar | Heqja e grimcave të ngurta të ajrit | Elementet e filtrimit hidraulik


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme

    WhatsApp Online Chat!