Pamilihan Filter hawa

Sacara umum, kabersihan suplai hawa gumantung kana saringan hawa anu terakhir, anu ditangtayungan ku sadaya saringan hawa hareup. Rupa-rupa faktor kedah dipertimbangkeun nalika milih saringan hawa. Ieu di handap sababaraha prinsip:

1.Luyu jeung standar purifikasi diperlukeun indoor, nangtukeun efisiensi tina filter hawa panungtungan. Anjeun ogé kedah mastikeun jumlah saringan hawa anu diperyogikeun sareng efisiensi panyaringna. Lamun jero rohangan merlukeun purifikasi umum, Anjeun bisa milih filter primér. Pikeun purifikasi sedeng, anjeun ogé kedah milih saringan efisiensi sedeng, salian ti anu primér. Sasuai, saringan primér, sedeng, sareng efisien tinggi kedah dianggo pikeun nyumponan sarat pamurnian ultra-bersih. Anjeun kedah sacara rasional ngatur saringan éta.

2.Nangtukeun eusi lebu hawa luar. Saringan hawa ngaleungitkeun lebu tina hawa luar anu bakal asup ka jero ruangan engké. Utamana pikeun perlakuan nyaring multistage, anjeun kedah milih saringan numutkeun lingkungan aplikasi, biaya suku cadang, konsumsi énérgi, pangropéa, jsb.

3.Nangtukeun parameter saringan hawa. Parameter kaasup efisiensi nyaring, résistansi, laju penetrasi, kapasitas nyekel lebu, jsb Saloba mungkin, Anjeun kudu milih filter hawa dibanderol alesan, nu dicirikeun ku tinggi-efisien, lalawanan low, kapasitas nyekel lebu badag, laju filtration sedeng. , kapasitas penanganan angin badag, sarta instalasi gampang.

4.Nganalisis sipat lebu ngandung hawa. Sipatna diwangun ku suhu, kalembaban, sareng jumlah eusi asam basa atanapi pangleyur organik. Sababaraha saringan hawa dianggo dina suhu anu luhur, sedengkeun anu sanésna ngan ukur tiasa dianggo di lingkungan anu suhu sareng kalembaban normal. Salaku tambahan, jumlah eusi asam-basa atanapi pangleyur organik bakal mangaruhan kinerja saringan hawa.


Chat Online WhatsApp!