Pamilihan hawa Filter

Sacara umum, nu cleanness suplai hawa gumantung kana filter hawa panungtungan, anu ditangtayungan ku sadayana saringan hawa hareup. Rupa-rupa faktor nu kudu dilaksanakeun kana akun lamun milih éta saringan hawa. Di dieu di handap sababaraha prinsip:

1. Luyu jeung standar purifikasi indoor required, nangtukeun efisiensi tina filter hawa panungtungan. Anjeun oge kudu mastikeun jumlahna tina saringan hawa nu diperlukeun tur efisiensi nyaring maranéhanana. Lamun indoor merlukeun purifikasi umum, Anjeun bisa milih di filter primér. Keur purifikasi sedeng, Anjeun ogé kudu pilih filter sedeng-efisiensi, sajaba hiji primér. Sasuai, primér, sedeng, sarta luhur-efisien saringan kudu padamelan minuhan sarat purifikasi ultra-beresih. Anjeun kudu rationally ngatur jelema saringan.

2. Tangtukeun eusi lebu tina hawa outdoor. The filter hawa ngaluarkeun lebu tina hawa outdoor anu bakal asupkeun indoor engké. Hususna keur pengobatan nyaring multilengkah, Anjeun kudu milih filter nu nurutkeun lingkungan aplikasi, suku cadang ngarugikeun, pamakéan énérgi, pangropéa, jsb

3. Tangtukeun parameter tina filter hawa. Parameter antarana nyaring efisiensi, résistansi, laju penetrasi, lebu nyekel kapasitas, jsb Salaku loba nu jéntré, Anjeun kudu milih filter hawa alesan dibanderol, nu dicirikeun ku luhur-efisien, résistansi low, lebu badag nyekel kapasitas, filtration sedeng laju , ageung kapasitasna penanganan angin, sarta instalasi gampang.

4. nganalisis harta tina hawa lebu ngandung. Sipat diwangun ku hawa, kalembaban, sarta jumlah eusi acidbase atanapi pangleyur organik. Sababaraha saringan hawa dipaké dina suhu luhur, bari sababaraha ukur bisa dipaké dina lingkungan kalayan suhu normal tur asor. Sajaba ti éta, jumlah eusi asam-basa atanapi pangleyur organik bakal pangaruh kinerja nu filter hawa.


WhatsApp Online Chat !