Kawaspadaan of Air Compressor Air Minyak SEPARATOR

1. Candak aturan Quality Air dikomprés kana Akun Dina kaayaan normal, hawa dikomprés dihasilkeun tina compressor hawa ngandung jumlah nu tangtu cai jeung minyak lubricating, duanana nu teu diwenangkeun dina kaayaan nu tangtu. Dina kaayaan ieu, teu ngan anjeun kudu milih compressor hawa ditangtoskeun, tapi ogé anjeun kudu nambahan sababaraha alat perlakuan pos.

2. Pilih compressor non-lubricated nu bisa ngahasilkeun hawa dikomprés ukur bébas tina minyak. Lamun ditambahkeun jeung nyucikeun primér jeung sekundér atawa dryer, anu compressor hawa bisa nyieun hawa dikomprés ku euweuh kandungan minyak atawa cai.

3. Derajat drying na proliferasi variasina luyu jeung sarat klien. Umumna disebutkeun, Urutan konfigurasi mangrupa: compressor hawa + tank gudang hawa + FC SEPARATOR minyak-cai centrifugal + dryer hawa refrigerated + FT filter + FA minyak halimun mikro filter + (+ FT + FH diaktipkeun filter karbon diserep drier.)

4. tank gudang hawa milik bejana tekanan. Eta kudu dilengkepan klep kaamanan, tekanan gage, jeung asesoris kaamanan séjén. Lamun jumlah ngurangan hawa ti 2m³ / mnt mun 4m³ / mnt, nganggo 1,000L tank gudang hawa. Pikeun jumlah mimitian ti 6m³ / mnt to10m³ / mnt, pilih tank kalawan volume 1,500L mun 2,000L.


WhatsApp Online Chat !