Pancegahan Air Kompresor Air Oil pamisah

1. Njupuk Quality Air Compressed menyang Akun kahanan normal, ing teken online sekang kompresor udara sing ngandhut jumlah tartamtu saka banyu lan lenga lubricating, loro kang ora diijini ing kesempatan tartamtu. Ing kahanan iki, ora mung kowe kudu milih kompresor udara sing tepat, nanging uga sampeyan kudu nambah sawetara peralatan perawatan kirim.

2. Pilih kompresor non-lubricated kang bisa ngasilaké tekanan hawa mung free saka lenga. Nalika ditambahaké karo pembersih utami utawa secondary utawa dryer, ing kompresor udara bisa nggawe teken online karo ora isi lenga utawa banyu.

3. Ing jurusan kang pangatusan lan tambahan beda-beda gumantung miturut sarat klien. Umumé ngandika, supaya konfigurasi punika: kompresor udara + tank panyimpenan online + FC pamisah lenga-banyu centrifugal + dryer online refrigerated + FT Filter + FA lenga kedhul mikro Filter + (+ FT + FH aktif Filter karbon panyerepan drier.)

4. tank panyimpenan online belongs menyang prau meksa. Iku kudu dilengkapi safety tutup, meksa gage, lan aksesoris safety liyane. Nalika jumlah discharge online saka 2m³ / min kanggo 4m³ / min, nggunakake 1,000L tank panyimpenan online. Kanggo jumlah kiro-kiro saka 6m³ / min to10m³ / min, pilih tank karo volume saka 1,500L kanggo 2,000L.


WhatsApp Online Chat !