Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Дали сте вие ​​производителот?

Се разбира, ние сме! Исто така, ние сме меѓу врвните производители на филтрација на компресори во Кина.

Нашата адреса: бр.420, Huiyu Road JiaDing District, Шангај Сити, Кина

Која е гаранцијата за перформанси за вашите сепаратори и филтри?

1.Сепаратори: почетниот пад на притисокот на сепараторот е 0,15bar~0,25bar при обичен работен притисок (0,7Mpa~1,3Mpa). Содржината на масло во компримиран воздух може да се контролира во рок од 3ppm~5ppm. Работното време на сепараторот со спин-он е околу 2500h~3000h, гаранција:2500h. Работното време на сепараторскиот елемент е околу 4000h~6000h, гаранција:4000h.

2. Филтри за воздух: прецизноста на филтерот е ≤5μm и ефикасноста на филтерот е 99,8%. Работното време на филтерот за воздух е околу 2000h~2500h, гаранција: 2000h.

3. Филтри за масло: прецизноста на филтерот е 10μm~15μm. Работното време на нашите филтри за масло е околу 2000h~2500h, гаранција:2000h.

 

Ако производот пропадне во рамките на времето на нашата гаранција, веднаш ќе ја понудиме замената бесплатно ако тоа е само проблем со нашиот производ по проверката.

Која е минималната количина на нарачка?

Немаме никакво ограничување на минималната количина на нарачка (освен за некои OEM делови). Пробната наредба е добредојдена. Се разбира, колку повеќе нарачате, толку пониска ќе биде цената.

Достапна е нарачката OEM?

Нарачката OEM (отпечатена со логото на клиентот на производот) е достапна за нашата фабрика ако количината на нарачка за секој дел бр. е над 20 парчиња.

Како работи филтерот за масло?

Како што маслото тече низ медиумот за филтрирање, честичките нечистотија се заробуваат и се задржуваат во медиумот за филтрирање што му овозможува на чистото масло да продолжи низ филтерот. Сите наши филтри за масло имаат бајпас вентил.

Дали е потребно да има филтер за воздух за компресор за воздух?

Да! Воздушните компресори бараат филтри за воздух за да ги исчистат сите загадувачи од воздухот пред да бидат проголтани во компресорот за воздух.

Што е сепаратор за воздушно масло?

Сепараторот за воздушно масло е дизајниран да ја одвои содржината на маслото од мешавината на воздушно масло, така што чистиот воздух може да оди до неговото различно применето поле.

АКО НЕКОЕ ПРАШАЊЕ, ВЕ МОЛИМЕ:


WhatsApp онлајн разговор!