Сервис

кооперативни партнери

Поголемиот дел од весниците на филтерот се направени од стаклени влакна од Америка HV компанијата. И ние имаме соработка пријателски односи со ХВ компанија со години. Кореја AHLSTROM компанија е исто така наш партнер. Нејзините филтерот хартија овозможува на долг работен век на нашиот производ. За време на периодот на соработка, многу корисници, откако се користи овој вид на филтер ќе се одржи повторување ред.

 

програми за продажба

"Во моментов, нашата компанија има изградено кооперативни односи со партнери од земји како што се САД, Тајланд, Пакистан, Јордан, Малезија, Иран, итн Повеќето од нашите производи агенти имаат моќна продажна мрежа, која е од корист за нашите производи промовирање. Во текот на соработка со странски клиенти, нашите моќни капацитет на производство може навремено да се организираме на стоки за големи нарачки на клиентот. Сите производи се направени од суровини увезени од Америка и Кореја. Нашата компанија е високо оценета од страна на многу корисници, се должи на висок квалитет, уникатен дизајн, и брз транспорт на нашите производи.

Преференцијални политики ќе бидат понудени за прв ред. Ние може да обезбеди нов клиент со бесплатни примероци, но тој или таа мора да ги сноси надоместоците за превоз. Со единствена агенти, редовно ќе ги испратиме нашите технички персонал да понудат техничка насоки. "


WhatsApp Online Chat !