Контактирајте не

Додај: 4F, ​​No.420 Huiyu патот, Jiading округ, Шангај, Кина

Тел: + 86-21-36396011

Факс: + 86-21-36396022

D страствен  Су - директор на извоз

Mail: davidsu@airpullfilter.com

Мобилни & Whatsapp: +86 18601764963

P hyllis Лианг - Меѓународен Извршниот продажба

Mail: phyllis@airpullfilter.com

Мобилни & Whatsapp: +86 13651964065

А вошки Duan - Меѓународен Извршниот продажба

Mail: alice.d@airpullfilter.com

Мобилни & Whatsapp: +86 15664088478

H enry Хуанг - Меѓународен Извршниот продажба

Mail: henry@airpullfilter.com

Мобилни & Whatsapp: +86 18918330221

Ако било прашање, молам:


WhatsApp Online Chat !