Компанија

Нашата фабрика:Во фабриката со покриеност од 15.000 метри квадратни има 145 вработени.Од основањето на компанијата, континуираната интеграција на домашните и странските нови технологии овозможува напредна опрема за производство и инспекција, како и извонредна технологија на производство.Како резултат на тоа, ние сме способни годишно да произведуваме 600.000 единици филтри наменети за компресори за воздух.Во 2008 година, нашата компанија беше сертифицирана со системот за управување со квалитет ISO9001:2008.Таа стана членка на кинеската асоцијација за општа машинска индустрија.Посветени сме и на иновациите на новиот производ.Особено, сепараторот за воздушно масло е наш саморазвиен производ, кој го има добиено патентот за корисен модел издаден од Државната канцеларија за интелектуална сопственост на Народна Република Кина.

5_05_1

Опрема за инспекција:Стандард за тестирање на притисок

Ставка за проверка

1. Тестирајте ја јачината на компресија на сепараторот за воздушно масло или филтерот за масло.

2. Тестирајте го хидрауличниот филтер.

5_45_65_5

Притисок на опремата:16 MPa

Таа опрема за инспекција може да ни помогне да ги издвоиме висококвалификуваните филтри.

5_75_95_8

Канцеларијата се одржува уредна и удобна за нашите вработени.Тој е дизајниран да ја максимизира ефективноста на природната дневна светлина.Следствено, нашиот персонал може да се чувствува добро и да посвети повеќе енергија на работата.

Работилница за филтри за воздух:Во овалната производна линија сите работни места се одржуваат уредни и чисти.Со јасното управување со одговорноста, секој е зафатен со својата работа.Дневното производство е до 450 единици.

Работилница за филтри за масло:Јасното управување со одговорноста се применува на производната линија во облик на U.Филтерот за масло е рачно и механички склопен.Нејзиното дневно производство е 500 парчиња.

Работилница за сепаратор на воздушно масло:Има две чисти внатрешни работилници.Едната работилница се користи за подготовка на оригиналните делови за филтрирање, додека другата е одговорна за склопот на филтерот.Може да се произведат приближно 400 парчиња дневно.


WhatsApp онлајн разговор!