Filter-filter Oil Atlas Copco

Short Description:

Airpull nggawe Filter dipercaya Air, Oil Filter lan Air Oil pamisah kanggo Air Compressors kayata Almig, Alup, Atlas Copco, CompAir, Fusheng, Gardner Denver, Hitachi, Ingesoll Rand, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Mann, Quincy, Sullair, Worthington lan merek utama.


Detail produk

Tags Product

Digawe saka Amérika Set Ultra-nggoleki serat kaca utawa Ahlstrom kertas kayu murni Filter pulp Korean, Atlas Copco iki meneng kompresor udara yang lenga darmabakti bisa kanthi irit Nyaring impurities. Iku Highly qualified, lan awet dienggo. framework mbalek dening mesin meneng-jinis rolling otomatis ngidini efficiency nyaring dhuwur karo tingkat aliran dhuwur. Kejawi punika, tutup Filter ditrapake ing seng ditutupi piring baja qualified dhuwur, kang nyumbang kanggo sing teyeng kinerja bukti lan kekiatan. Amarga penguatan sakabèhé lan teknologi wêdakakêna nutupi majeng, Nihan Filter fitur Gamelan lumahing lan padhang.

Oil Filter Part No. AIRPULL Part No.
1513 0337 00 AO 076 126
1613 6105 00/90 AO 096 212
1625 7525 00 AO 096 212/3
1614 7273 00/99 AO 108 260
1621 7378 00 AO 135 302/1
1622 3142 00 96 300 08 175
1622 5072 00/80 96 300 08 175
1613 9357 82 96 300 08 175
1622 3652 00 96 300 08 340
1613 9370 83 96 300 08 340
1619 6227 00 AO 096 140
1614 8747 00 AO 096 140
1621 8750 00 AO 135 302
1202 8040 02 1202 8040 92 AO 096 212/4
1202 8040 92 AO 096 212/4
2914 8307 00 96 300 11 118

dfaf

Names Related

Lubricating Oil Aman | Industrial Filtrasi Products | Solid Partikel Filter


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !