Atlas Copco Клима сепаратори за масло

Краток опис:

Airpull направи сигурен воздушен филтер, филтер за масло и воздух масло сепаратор за компресори за воздух, како што Almig, Alup, Атлас Copco, CompAir, Fusheng, Гарднер Денвер, Hitachi, Ingesoll Ранд, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Ман, Квинси, Sullair, Вортингтон и другите големи брендови.


детали за производот

Тагови производ

Различни во различни и стабилна во перформанси, сепаратор воздух масло специјално наменет за Atlas Copco завртка воздух компресор ужива поволен прием од странство клиенти. Тоа доаѓа со услугата живот до 4,000hours. Со овој производ, содржината на масло компримиран воздух може да се контролира во рок од 3 до 6ppm. Во меѓувреме, масло магла честички големина е контролиран подолу 0.1μm. почетна разликата на притисокот не е повеќе од 0.02Mpa.

мерки на претпазливост

1. масло за подмачкување во внатрешноста на барел на сепаратор воздух масло треба да се контролира на одредено ниво. Генерално, нивото на моторното масло треба да се контролира на ставот дека е една половина или две третини од стакло пред нафта.

2. Подесување на крајниот притисок на дадената вредност.

3. Бидете сигурни дека нормалната работна температура на воздух компресор, и се обрне внимание на вентил се користи за одржување на притисок.

Масло разделување Дел број AIRPULL Дел број
1622 0623 01 AA 076 126
1613 0623 00 AA 076 126
1625 7753 00 АА 108 260/3
1625 7754 00 АА 135 302/4
1622 0871 00 АА 096 212
1622 0351 01 АА 108 260
1614 5673 00 АА 135 302
1613 9014 00 96 601 07 139
1612 3869 00 96 601 13 250
1613 6921 00 96 601 13 174
1613 7502 00 96 601 13 175
1613 7502 01 96 601 13 176
1622 0079 00 96 601 13 139
1622 0516 00 96 601 13 152
1613 2433 00 96 601 17 300
1613 6880 00 96 601 17 230
1613 8397 00 96 601 17 177
1613 8397 02 96 601 17 182
1613 8397 02 96 601 17 182
1622 6460 00 96 601 17 220
1622 3140 00 96 601 17 250
1092 0816 00 96 601 17 250
1613 6798 82  
1622 5693 00 96 601 17 275
1613 7306 00 96 601 22 350
1613 8007 00 96 601 24 298
1613 9559 00 96 601 22 272
1613 9840 00 96 601 22 272
1613 9840 01 96 601 22 272
1622 3656 00 96 606 22 272
1614 9054 00 96 601 35 280
1621 9384 00 96 606 35 280
1625 0515 00 96 601 40 440
1625 0515 00 96 601 40 440
1621 9077 00 96 609 35 280
1614 6423 00 96 601 35 447
1614 9056 00 96 601 35 345
1621 9385 00 96 606 35 345
DC3256 96 608 35 345
1614 9521 00 96 601 35 545
1621 9386 00 96 606 35 545
1614 7048 00 96 601 40 600
1604 0382 01 96 622 17 250
1604 1328 80 96 622 22 337
1604 2593 80 96 622 25 346
2252 6313 00 96 601 27 815
1616 4565 00 96 601 27 350
1621 8651 00 96 622 28 360

поврзани имиња

Центрифугални Разделник | Индустриски Воздушен компресор Компоненти | Дизајн филтрирање уред


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи

    WhatsApp Online Chat !