Fusheng филтри за масло

Краток опис:

Airpull направи сигурен воздушен филтер, филтер за масло и воздух масло сепаратор за компресори за воздух, како што Almig, Alup, Атлас Copco, CompAir, Fusheng, Гарднер Денвер, Hitachi, Ingesoll Ранд, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Ман, Квинси, Sullair, Вортингтон и другите големи брендови.


детали за производот

Тагови производ

Опасноста предизвикана од прекумерна употреба на Филтер за масло

1. Ако се користи претерано, филтерот може да биде блокиран, што ќе резултира со недоволна количина на враќање масло. тогаш недоволна количина на враќање на нафта ќе доведе до висока температура издувните гасови, кои за возврат скратување на работниот век на филтерот за масло и да се зголеми потрошувачката на нафта. Покрај тоа, тоа ќе влијае на подмачкување на моторот. При тоа, работниот век на моторот сериозно ќе се намали.

2. Откако филтерот е скршен, тогаш нечистотии ќе се влезе во моторот и да предизвика штета.

Клучни бр APL Клучни бр
91107-012 (9.610.311-20.800-М1) АО 096 212
91107-012 (9.610.311-20.800-М1) АО 096 212
91107-012 (9.610.311-20.800-М1) АО 096 212
91107-032 АО 135 302
71121111-48020 АО 096 212G
71121111-48120 АО 096 212G
6322100106-IH005 
9.610.311-20.800-M1 АО 096 212
9.610.311-10.800-M1 АО 096 212
71121111-48020 АО 096 212G
71121111-48020 АО 096 212G
71121111-48120 АО 096 212G
71121111-48120 АО 096 212G
71121111-48120 АО 096 212G
71121111-48120 АО 096 212G
71121111-48120 АО 096 212
71121111-48120 АО 096 212G
9.610.321-23.600-М1 (2605530830) АО 135 302G
71161111-48120 АО 135 302G
71.188-26.027 АО 096 140
711632E1-26027 АО 096 140
71196-2116128 АО 096 140
711823E1-2116128 АО 096 140
71188-201EDM369 96 300 07 225
71188-300ETY369 96 300 07 345
711823E1-301ETY369A 96 300 07 318
711823E1-301ETY369A 
711823E1-2118345-P 96 300 08 318
711823E1-26A43 
711823E1-301ETY369A 96 300 07 318
711823E1-301ETY369A 
711823E1-2118345-P 96 300 08 318
2605703170 96 300 07 318
2605703170 Cast алуминиум база 
2605702910 711832E1-2118345
2116029996 АО 125 270g
2605530830 
2605703930 
P3516A155-1 

dfaf

поврзани имиња

Филтер за дизел гориво Добавувачот | Филтерот | кабина филтер


 • Претходно:
 • Следно:

 • Поврзани производи

  WhatsApp Online Chat !