Saringan Kobelco Minyak

Pondok Description:

Airpull nyieun Filter dipercaya Air, Minyak Filter jeung Air Minyak SEPARATOR keur Air Compressors kayaning Almig, Alup, Atlas Copco, CompAir, Fusheng, Gardner Denver, Hitachi, Ingesoll Rand, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Mann, Quincy, Sullair, Worthington na merek utama lianna.


jéntré produk

Tags produk

Dilakukeun kalawan parabot manufaktur canggih jeung alat pamariksaan ketat, filter minyak urang dirancang pikeun Kobelco compressor screw hawa dicirikeun ku kualitas luhur, filter fineness alus, sarta hirup layanan panjang.

Aslina Bagian No. AIRPULL Bagian No.
P-CE13-528 AO 096 177/1
P-CE13-528 AO 096 177/1
P-CE13-526 AO 096 097/1
P-CE13-528 AO 096 170/1
P-CE13-506 AO 128 172
PE13-3003-3 AO 128 172
P-CE13-533  
P-CE13-528  
P-F13-3003-03  
P-CE13-3003 # 03  
P-CE12-502 # 6  
P-CE13-528 AO 096 177/1

dfaf

Ngaran patali

Industrial Filtration Produk | Dikomprés Treatment Air | Deterioration minyak Lengser


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !