Saringan Compair Air

Pondok Description:

filter hawa kami dedicated kanggo Compair screw compressor hawa écés bisa ngabantu anjeun ngajawab masalah, kayaning ongkos tinggi bahan filter na suku cadang, sering gagal parabot, efisiensi low dina pamakéan alat-alat, inténsitas kuli tinggi, jsb Ku sabab eta téh alus pikeun ngaronjatkeun produktivitas Anjeun.


jéntré produk

Tags produk

Alatan éta aplikasi bahan baku kayaning serat, layar filter, jeung saterusna, filter nu epektip bisa nyabut pangotor dina hawa dikomprés. Lungsur cairan sarta pangotor dikumpulkeun dina beungeut unsur filter bakal endapanana ka handap filter di handapeun pangaruh gravitasi. Engké, maranéhna bakal otomatis atawa sacara manual discharged. Atoh, produk urang dirancang ilmiah bisa ngabantu anjeun simpen énergi kalawan pangaruh.

Aslina Bagian No. AIRPULL Bagian No.
100001611 96 930 11 134
11380674 96 910 23 115
98262-207 96 910 19 368
29504376 96 910 19 368
11323374 96 910 19 368
11516974 96 910 29 550
11516774 96 910 29 550
11516974 96 910 29 550
06296777 96 900 32 605
98262/163 96 900 16 340
C11158 / 1014 96 900 16 340
98262/170 96 900 19 365
C11158 / 1014 96 900 16 340
29504356 96 900 24 485
C11158 / 1390 96 900 24 485
98262/192 96 900 32 605
06296777 96 900 32 605
98262/192 96 900 32 605
50273 96 930 26 082
50273 96 930 26 082
50332 96 930 35 077
52438 96 930 35 104
100009925 96 910 23 305
100006374 96 910 24 378
98262/198 96 910 16 340
100013298 96 910 26 388

fadsf

Ngaran patali

Hawa Filtration Unit | Nyaring Dryer | Ngagantian Disaring Unsur


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !