Saringan Minyak Atlas Copco

Pondok Description:

Airpull nyieun Filter dipercaya Air, Minyak Filter jeung Air Minyak SEPARATOR keur Air Compressors kayaning Almig, Alup, Atlas Copco, CompAir, Fusheng, Gardner Denver, Hitachi, Ingesoll Rand, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Mann, Quincy, Sullair, Worthington na merek utama lianna.


jéntré produk

Tags produk

Dijieunna tina Amérika HV ultra-rupa serat gelas atanapi Ahlstrom kertas kai murni filter bubur Koréa, Atlas Copco ieu screw compressor hawa filter minyak dedicated téh bisa akurat jeung éfisién nyaring pangotor. Ieu kacida mumpuni, jeung awét dina pamakéan. kerangka na digulung ku mesin screw-tipe rolling otomatis ngamungkinkeun efisiensi nyaring tinggi kalawan laju aliran tinggi. Di sagigireun éta, cap filter manglaku ka séng coated plat baja mumpuni tinggi, anu nyumbang ka karat kinerja buktina na durability. Alatan éta strengthening sakabéh jeung téhnologi bubuk palapis canggih, cangkang filter pitur permukaan lemes jeung caang.

Minyak Filter Bagian No. AIRPULL Bagian No.
1513 0337 00 AO 076 126
1613 6105 00/90 AO 096 212
1625 7525 00 AO 096 212/3
1614 7273 00/99 AO 108 260
1621 7378 00 AO 135 302/1
1622 3142 00 96 300 08 175
1622 5072 00/80 96 300 08 175
1613 9357 82 96 300 08 175
1622 3652 00 96 300 08 340
1613 9370 83 96 300 08 340
1619 6227 00 AO 096 140
1614 8747 00 AO 096 140
1621 8750 00 AO 135 302
1202 8040 02 1202 8040 92 AO 096 212/4
1202 8040 92 AO 096 212/4
2914 8307 00 96 300 11 118

dfaf

Ngaran patali

Lubricating Minyak Lengser | Industrial Filtration Produk | Padet partikel Filter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !