Saringan Minyak Compair

Pondok Description:

Airpull nyieun Filter dipercaya Air, Minyak Filter jeung Air Minyak SEPARATOR keur Air Compressors kayaning Almig, Alup, Atlas Copco, CompAir, Fusheng, Gardner Denver, Hitachi, Ingesoll Rand, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Mann, Quincy, Sullair, Worthington na merek utama lianna.


jéntré produk

Tags produk

Nalika ngarobah, nganggo rengkuh dedicated mun dismount nu filter minyak. Anjeun kudu mieun lisah teh filter minyak anyar kalawan sababaraha minyak screw, lajeng screw wadah anu ku leungeun kana ngégél eta. Eta Dianjurkeun yén filter nu kudu diganti pikeun per 1500 nepi 2000 jam. Anjeun oge kedah ngaganti filter nu mun anjeun ngarobah minyak mesin. Lamun dilarapkeun di lingkungan mumusuhan, filter kudu disingget dina jangka waktu jasa. Nu biasa digunakeun leuwih panjang batan hirup layanan na dilarang. Pamakéan kaleuleuwihan baris hasil dina filter hawa jadi clogged, sahingga ngarah kana najis 'ngasupkeun kana mesin. Tur mesin bakal kukituna ruksak parah.

Aslina Bagian No. AIRPULL Bagian No.
04819974 AO 096 140/1
04819974 AO 096 140/1
11381974 AO 135 177
04425274 AO 135 302
04425274 AO 135 302
04425274 AO 135 302
04425274 AO 135 302
98262/220 AO 096 212
98262/220 AO 096 212
98262/219 AO 108 260
98262/219 AO 108 260
98262/219 AO 108 260
98262/219 AO 108 260
56457 AO 096 097
57562 AO 096 140
57562 AO 096 140
98262/220 AO 096 212
98262/220 AO 096 212
04425274 AO 135 302

dfaf

Ngaran patali

Replaceable Disaring Alat | Minyak Filter cartridges pikeun dijual | Hidrolik Filter Unsur


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !