Saringan Fusheng Minyak

Pondok Description:

Airpull nyieun Filter dipercaya Air, Minyak Filter jeung Air Minyak SEPARATOR keur Air Compressors kayaning Almig, Alup, Atlas Copco, CompAir, Fusheng, Gardner Denver, Hitachi, Ingesoll Rand, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Mann, Quincy, Sullair, Worthington na merek utama lianna.


jéntré produk

Tags produk

Bahaya disababkeun ku Overuse tina Minyak Filter

1. Lamun kacida dipaké, filter nu bisa jadi diblokir, nu bakal ngahasilkeun jumlah balik minyak cukup. Jumlah balik minyak cukup lajeng bakal masihan naékna suhu knalpot tinggi, anu dina gilirannana pondok umur jasa tina filter minyak jeung ningkatkeun konsumsi minyak. Sajaba ti éta, bakal mangaruhan kana lubrication tina mesin. Kukituna, dina kahirupan layanan engine bakal serius ditegor.

2. Sakali filter nu geus pegat, mangka najis bakal meunang kana mesin sarta ngabalukarkeun karuksakan.

No konci APL Key No.
91107-012 (9610311-20800-M1) AO 096 212
91107-012 (9610311-20800-M1) AO 096 212
91107-012 (9610311-20800-M1) AO 096 212
91107-032 AO 135 302
71121111-48020 AO 096 212G
71121111-48120 AO 096 212G
6322100106-IH005  
9610311-20800-M1 AO 096 212
9610311-10800-M1 AO 096 212
71121111-48020 AO 096 212G
71121111-48020 AO 096 212G
71121111-48120 AO 096 212G
71121111-48120 AO 096 212G
71121111-48120 AO 096 212G
71121111-48120 AO 096 212G
71121111-48120 AO 096 212
71121111-48120 AO 096 212G
9610321-23600-M1 (2605530830) AO 135 302G
71161111-48120 AO 135 302G
71188-26027 AO 096 140
711632E1-26027 AO 096 140
71196-2116128 AO 096 140
711823E1-2116128 AO 096 140
71188-201EDM369 96 300 07 225
71188-300ETY369 96 300 07 345
711823E1-301ETY369A 96 300 07 318
711823E1-301ETY369A  
711823E1-2118345-P 96 300 08 318
711823E1-26A43  
711823E1-301ETY369A 96 300 07 318
711823E1-301ETY369A  
711823E1-2118345-P 96 300 08 318
2605703170 96 300 07 318
base aluminium 2605703170 matak  
2605702910 711832E1-2118345
2116029996 AO 125 270G
2605530830  
2605703930  
P3516A155-1  

dfaf

Ngaran patali

Solar Suluh Filter Supplier | Nyaring Unsur | kabin Filter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !