Filters Fusheng naftës

Përshkrim i shkurtër:

Airpull bëjë Filter besueshme e ajrit, filtër të naftës dhe Air Oil ndarës për Air kompresorë të tilla si Almig, ALUP, Atlas Copco, CompAir, Fusheng, Gardner Denver, Hitachi, Ingesoll Rand, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Mann, Quincy, Sullair, Worthington dhe markave të tjera të mëdha.


Detail Product

Produkt Tags

Rrezikut të shkaktuar nga përdorimin e tepruar të naftës Filter

1. Nëse përdoret tepër, filtri mund të bllokohet, e cila do të rezultojë në të pamjaftueshme shumën e kthimit të naftës. E pamjaftueshme Shuma e kthimit të naftës do të shkaktojë temperaturë të lartë shter, e cila nga ana shkurtimin jetën shërbimit të filtër të naftës dhe për të rritur konsumin e naftës. Përveç kësaj, ajo do të ndikojë në vajosje e motorit. Në këtë mënyrë, jeta shërbimi motori do të jetë prerë seriozisht poshtë.

2. Pasi filtri është prishur, atëherë papastërtitë do të marrë në motor dhe të shkaktojnë dëme.

Key No. PPSH Key No.
91107-012 (9.610.311-20.800-M1) AO 096 212
91107-012 (9.610.311-20.800-M1) AO 096 212
91107-012 (9.610.311-20.800-M1) AO 096 212
91107-032 AO 135 302
71121111-48020 AO 096 212G
71121111-48120 AO 096 212G
6322100106-IH005 
9.610.311-20.800-M1 AO 096 212
9.610.311-10.800-M1 AO 096 212
71121111-48020 AO 096 212G
71121111-48020 AO 096 212G
71121111-48120 AO 096 212G
71121111-48120 AO 096 212G
71121111-48120 AO 096 212G
71121111-48120 AO 096 212G
71121111-48120 AO 096 212
71121111-48120 AO 096 212G
9.610.321-23.600-M1 (2605530830) AO 135 302G
71161111-48120 AO 135 302G
71188-26027 AO 096 140
711632E1-26027 AO 096 140
71196-2116128 AO 096 140
711823E1-2116128 AO 096 140
71188-201EDM369 96 300 07 225
71188-300ETY369 96 300 07 345
711823E1-301ETY369A 96 300 07 318
711823E1-301ETY369A 
711823E1-2118345-P 96 300 08 318
711823E1-26A43 
711823E1-301ETY369A 96 300 07 318
711823E1-301ETY369A 
711823E1-2118345-P 96 300 08 318
2605703170 96 300 07 318
bazë alumini 2605703170 Cast 
2605702910 711832E1-2118345
2116029996 AO 125 270G
2605530830 
2605703930 
P3516A155-1 

dfaf

Emrat ngjashme

Diesel Fuel Filter Furnizuesi | Filtrim Element | Cabin Filter


 • I mëparshëm:
 • Tjetër:

 • Related Products

  WhatsApp Online Chat !