Saringan Sullair Minyak

Pondok Description:

Airpull nyieun Filter dipercaya Air, Minyak Filter jeung Air Minyak SEPARATOR keur Air Compressors kayaning Almig, Alup, Atlas Copco, CompAir, Fusheng, Gardner Denver, Hitachi, Ingesoll Rand, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Mann, Quincy, Sullair, Worthington na merek utama lianna.


jéntré produk

Tags produk

Kriteria ngagantian minyak Filter

1. Ieu kudu diganti sakali deui geus dipaké salami hirup layanan nu dirancang. Sacara umum, nu hirup jasa nyaeta tina 2.000 jam. Tapi kudu disingget nalika compressor hawa anu dipaké di lingkungan aplikasi goréng.

2. Anjeun kudu ngaganti eta langsung saatos Anjeun ngadenge sinyal block warning. Alarm filter blocking kudu diatur ku nilai 1.0 pikeun 1.4bar.

Aslina Bagian No. AIRPULL Bagian No.
250025-524 AO 094 142/2
250026-982 AO 094 140/1
JCQ81LUB092 AO 125 270W
CJV 410233 AO 135 302G
88290014-484 AO 076 082
250028-032 AO 094 140/2
250025 - 525 AO 118 155
250025 - 525 AO 118 155
250025-526 AO 118 283/1
250025-526 AO 118 283/1
250025-526 AO 118 283/1
250025-526 AO 118 283/1
250025-526 AO 118 283/1
250025-526 AO 118 283/1
02250139 - 996 96 300 09 498
250031-850 96 300 09 325
250008-956 96 300 11 375
02250139 - 996 96 300 09 498
250025-525 AO 118 155
02250155-709 96 300 07 217
02250139 - 996 96 300 09 498
250025-526 AO 118 283/1

dfaf

Ngaran patali

Filtration minyak Alat | Lengser Minyak hidrolik | nyaring cartridge


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !