Saringan Mann Minyak

Pondok Description:

Airpull nyieun Filter dipercaya Air, Minyak Filter jeung Air Minyak SEPARATOR keur Air Compressors kayaning Almig, Alup, Atlas Copco, CompAir, Fusheng, Gardner Denver, Hitachi, Ingesoll Rand, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Mann, Quincy, Sullair, Worthington na merek utama lianna.


jéntré produk

Tags produk

Catetan

1. Lamun masang filter minyak, mieun lisah teh gasket sealing kalawan minyak.

2. hadé kualitas minyak téh, anu panjang filter nu bisa dipaké. Pamakéan minyak lubricating inferior atanapi unmatched bakal ngagancangkeun generasi ti déposisi karbon, sahingga pondok umur jasa tina filter nu.

Aslina Bagian No. AIRPULL Bagian No.
W719 / 5 AO 076 126
W724 AO 076 142
W920 AO 096 097
W940 AO 096 140
W950 AO 096 177
W962 AO 096 212
WD962 AO 096 212
W11102 AO 108 260
W1374 / 2 AO 135 177/2
W1374 / 4 AO 135 177
W1374 / 6 AO 135 177
W13145 / 3 AO 135 302
WD13145 AO 135 302

dfaf

 

Ngaran patali

Centrifugal Filter Supplier | Pangotor Lengser | Industrial Disaring Alat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !