Mann Air Minyak Separators

Pondok Description:

Airpull nyieun Filter dipercaya Air, Minyak Filter jeung Air Minyak SEPARATOR keur Air Compressors kayaning Almig, Alup, Atlas Copco, CompAir, Fusheng, Gardner Denver, Hitachi, Ingesoll Rand, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Mann, Quincy, Sullair, Worthington na merek utama lianna.


jéntré produk

Tags produk

The SEPARATOR minyak hawa husus pikeun Mann screw compressor hawa téh kacida efisien jeung dipercaya dina kinerja. Sacara umum, tekanan kerja Bulan ti 0.7Mpa mun 1.0Mpa, bari tekanan diferensial awal nyaeta ti 0.15bar mun 0.25bar. Sajaba ti, produk urang ngidinan eusi minyak tina hawa dikomprés bisa dikawasa dina 3 mun 6ppm. Jeung minyak ukuran partikel halimun geus dikawasa handap 0.1μm.

Ayeuna, produk nu dijual ka luar negri. Simkuring boga ajen di Thailand jeung Pakistan. Kasampak maju ka koperasi ikhlas sareng anjeun.

Kaunggulan kami

1. parusahaan kami boga cakupan tutuwuhan tina 15.000 méter pasagi. Dina Shanghai, kami geus nyetél jurusan dagang asing.

2. Dina pabrik, aya opat garis produksi kacida-efisien.

3. steadfast jasa logistik domestik ensures kiriman lemes sapopoé.

4. Company kami geus disatujuan ku ISO9001 panganyarna: 2008 spésifikasi kadali kualitas.

5. Urang kudu opat technicians profésional dina aktipitas panalungtikan, ngembangkeun produk.

Aslina Bagian No. APL Bagian No.
4930153131 96 600 13 200
4930153101 96 600 17 230
4930253131 96 600 17 305
4930353121 96 600 30 305
4930353111 96 600 27 400
4930453101 96 600 30 400
4930553111 96 600 30 500
4930553101 96 600 30 600
4930653102 96 600 30 700
4930653181 96 600 35 550
4900253113 96 622 11 340
4900051321 96 600 27 462
4900051181 96 600 30 610
4900051221 96 600 30 670
4900051481 96 600 30 830
4900051541 96 600 30 101
4900051581 96 600 47 920
4940153102 96 600 12 065
4930055171 96 600 11 100
4930053222 96 600 10 150
4930153401 96 600 13 160
4930153141 96 600 13 175
4930155151 96 600 13 202
4930153532 96 600 17 160
4930155361 96 600 11 250
4940353121 96 600 17 180
4940453111 96 600 22 160
4930153151 96 600 22 160
4900252211 96 601 22 430
4930255491 / SB257 96 600 27 248
4941253111 / SB715 96 600 27 350
LB719 / 2 AA 076 126
LB950 / 2 AA 096 177
LB962 / 2 AA 096 212
LB11102 / 2 AA 108 260
LB1374 / 2 AA 135 177
LB13145 / 3 AA 135 302

afa

Ngaran patali

Hidrolik Cai Minyak SEPARATOR | Hawa misahkeun tank | Compressor Cai SEPARATOR


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !