CompAir Filters naftës

Përshkrim i shkurtër:

Airpull bëjë Filter besueshme e ajrit, filtër të naftës dhe Air Oil ndarës për Air kompresorë të tilla si Almig, ALUP, Atlas Copco, CompAir, Fusheng, Gardner Denver, Hitachi, Ingesoll Rand, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Mann, Quincy, Sullair, Worthington dhe markave të tjera të mëdha.


Detail Product

Produkt Tags

Kur ndryshon, përdorni pikëllim dedikuar për të zbres filtrin e naftës. Ju duhet të lyej filtër të ri të naftës me disa vaj vidë, dhe pastaj vidhos mbajtësin me dorë për të nënshkruar atë. Rekomandohet që filtri duhet të zëvendësohet për në 1500 për 2000 orë. Ju gjithashtu duhet të zëvendësojnë filtrin kur ju të ndryshojë vaj motori. Kur aplikohet në mjedis armiqësor, filtri duhet të shkurtuar në kohë të shërbimit. Se ajo është përdorur më shumë se jetën e saj të shërbimit është e ndaluar. Përdorimi i tepruar do të rezultojë në filtrin e ajrit bëhet i bllokuar, duke çuar kështu në papastërtive 'hyjnë në motor. Dhe motori do të jetë duke dëmtuar rëndë.

Original Part No. AIRPULL Part No.
04819974 AO 096 140/1
04819974 AO 096 140/1
11381974 AO 135 177
04425274 AO 135 302
04425274 AO 135 302
04425274 AO 135 302
04425274 AO 135 302
98262/220 AO 096 212
98262/220 AO 096 212
98262/219 AO 108 260
98262/219 AO 108 260
98262/219 AO 108 260
98262/219 AO 108 260
56457 AO 096 097
57562 AO 096 140
57562 AO 096 140
98262/220 AO 096 212
98262/220 AO 096 212
04425274 AO 135 302

dfaf

Emrat ngjashme

Device zëvendësueshme Filtrim | Oil Filter Fishekë për Shitje | Hidraulike Filter Elements


  • I mëparshëm:
  • Tjetër:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !