Filtrat e ajrit Fusheng

Përshkrim i shkurtër:

Filtrin e ajrit të dizajnuara për kompresor vidhos ajrit Fusheng është përdorur për të hequr pluhurin apo papastërtitë nga ajri e nevojshme për benzinë ​​për të djegur në motor. Ajo mund të zgjasin jetën e shërbimit të elementit filtër, ndarës të gazit e naftës, dhe naftë, duke parandaluar papastërtitë nga hyrja në motor.


Detail Product

Produkt Tags

parametrat

1. Temperatura e punës: 40-80 ℃

2. Filtri duhet të jetë në dispozicion me nënshkrimin e besueshme, anti-dridhje.

3. Shkalla Rimëkëmbja e rezistencës konsum duhet të jetë më i madh se 85%.

4. rezistenca fillestare futje jo më shumë se 3.0 kPa është.

Gjatë zbatimi i Fusheng vidhos kompresor ajri, filtrin e ajrit do të ndryshojë compression ratio, zhvendosje gazit, pushtet bosht, dhe fuqi të veçanta. Ajri ka nevojë për të konsumuar presion të caktuar statike për të kapërcyer rezistencën nga filtri, në mënyrë që ajo mund të kalojë përmes filtrit. Nën situatë të tillë, presioni diferenciale është formuar. Dhe ajo do të rritet gradualisht pasi pluhuri apo papastërtitë në ajër clogs filter.

Original Key No. PPSH Key No.
9610511-N0200-M1  
94203-210-1 96 910 12 286
9610512-N0450-H1 / M1 96 910 12 286
94203-210 96 910 12 286
6322100106-IH004  
9610512-N0450-H1 / M1 96 910 12 286
94203-410-1 96 910 16 340
9610512-N0800-H1 / M1 96 910 16 340
94203-410 96 910 16 340
71131-66010 96 900 23 300
71141111-66010 96 900 23 300
71106-66010C 96 900 20 360
71142273-66010 96 900 20 360
71142173-66010 96 900 20 360
71141111-66010 96 900 23 300
71142273-66010 96 900 20 360
71101-66010 96 900 24 480
71151171-66010 96 900 24 480
71184-66010 96 900 30 522
71161412-66010 96 900 30 522
71101-66010 96 900 24 480
71151171-66010 96 900 24 480
71182-66010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
71182-66010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
71184-66010 96 900 30 522
71161412-66010 96 900 30 522
71182-66010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
71184-66010 96 900 30 522
71161412-66010 96 900 30 522
71161512-66010 96 900 32 700
2605541330 96 900 32 700
71182-66010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
71184-66010 96 900 30 522
71161412-66010 96 900 30 522
71188-2117151 96 900 29 400
711632E1-2117151 96 900 29 400
2605700750 96 900 29 400
711823E1-66210 96 900 32 680
2606540340 96 900 32 680
71151-66010 96 900 20 180
71121111-66010 96 900 20 180
71151-66010 96 900 20 180
71121111-66010 96 900 20 180
71131-66010 96 900 23 300
71141111-66010 96 900 23 300
71182-66010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
71182-66010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
71182-66010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
71182-66010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
91205-044 96 900 23 375
91205-044 96 901 12 360
91205-044 96 900 23 375
91205-044 96 901 12 360
91205-044 96 900 23 375
91205-044 96 901 12 360
91205-044 96 900 23 375
91205-044 96 901 12 360
91205-045 96 900 30 465
91205-045 96 901 16 452
91205-045 96 900 30 465
91205-045 96 901 16 452
91205-045 96 900 30 465
91205-045 96 901 16 452
71161512-66010 96 900 32 700
2503-01 96 910 28 510
2504-01 96 910 14 500
2503 96 910 28 410
2504 96 910 14 400
96105-30010 96 900 27 500
96105-30020 96 900 16 472
2116049996 96 900 32 720
2605541390  
2689540010  
71141312-66010  

fadsf

Emrat ngjashme

Duty Filtration Drita | Industrial fishekë Filters | Device Pool Filtrim


  • I mëparshëm:
  • Tjetër:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !