Fusheng филтри за воздух

Краток опис:

Филтерот за воздух наменета за завртка воздух компресор Fusheng се користи за отстранување на прашина или нечистотија од времето потребно за бензин за да се запали моторот во воздух. Тоа може да се продолжи работниот век на филтерот, одделување на нафта, гас и нафта, а спречување на нечистотии од влегувањето во моторот.


детали за производот

Тагови производ

параметри

1. Работна температура: 40-80 ℃

2. филтерот мора да биде на располагање со сигурен запечатување, анти-вибрации.

3. Стапката на наплата на доза отпор треба да биде поголема од 85%.

4. почетна отпорност на внес на не повеќе од 3.0 kPa е.

Во текот на примената на Fusheng завртка компресор за воздух, филтер за воздух ќе се промени на компресија, поместување гас, вратило моќ, и специфична моќност. Воздухот треба да се консумираат одредени статички притисок да се надмине отпорот од филтерот, така што тоа може да помине низ филтерот. Во таква ситуација, е формирана на диференцијален притисок. И тоа ќе се зголеми постепено еднаш прашина или нечистотија во воздухот сабо на филтерот.

Оригиналниот клуч бр APL Клучни бр
9610511-N0200-M1  
94203-210-1 96 910 12 286
9610512-N0450-H1 / M1 96 910 12 286
94203-210 96 910 12 286
6322100106-IH004  
9610512-N0450-H1 / M1 96 910 12 286
94203-410-1 96 910 16 340
9610512-N0800-H1 / M1 96 910 16 340
94203-410 96 910 16 340
71.131-66.010 96 900 23 300
71141111-66010 96 900 23 300
71106-66010C 96 900 20 360
71142273-66010 96 900 20 360
71142173-66010 96 900 20 360
71141111-66010 96 900 23 300
71142273-66010 96 900 20 360
71.101-66.010 96 900 24 480
71151171-66010 96 900 24 480
71.184-66.010 96 900 30 522
71161412-66010 96 900 30 522
71.101-66.010 96 900 24 480
71151171-66010 96 900 24 480
71.182-66.010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
71.182-66.010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
71.184-66.010 96 900 30 522
71161412-66010 96 900 30 522
71.182-66.010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
71.184-66.010 96 900 30 522
71161412-66010 96 900 30 522
71161512-66010 96 900 32 700
2605541330 96 900 32 700
71.182-66.010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
71.184-66.010 96 900 30 522
71161412-66010 96 900 30 522
71188-2117151 96 900 29 400
711632E1-2117151 96 900 29 400
2605700750 96 900 29 400
711823E1-66210 96 900 32 680
2606540340 96 900 32 680
71.151-66.010 96 900 20 180
71121111-66010 96 900 20 180
71.151-66.010 96 900 20 180
71121111-66010 96 900 20 180
71.131-66.010 96 900 23 300
71141111-66010 96 900 23 300
71.182-66.010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
71.182-66.010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
71.182-66.010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
71.182-66.010 96 900 35 430
71161211-66010 96 900 35 430
91205-044 96 900 23 375
91205-044 96 901 12 360
91205-044 96 900 23 375
91205-044 96 901 12 360
91205-044 96 900 23 375
91205-044 96 901 12 360
91205-044 96 900 23 375
91205-044 96 901 12 360
91205-045 96 900 30 465
91205-045 96 901 16 452
91205-045 96 900 30 465
91205-045 96 901 16 452
91205-045 96 900 30 465
91205-045 96 901 16 452
71161512-66010 96 900 32 700
2503-01 96 910 28 510
2504-01 96 910 14 500
2503 96 910 28 410
2504 96 910 14 400
96.105-30.010 96 900 27 500
96.105-30.020 96 900 16 472
2116049996 96 900 32 720
2605541390  
2689540010  
71141312-66010  

fadsf

поврзани имиња

Светло Duty Филтрација | Индустриски кертриџ филтри | Базен Уред за филтрирање


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи

    WhatsApp Online Chat !