Fusheng Air Oil Separator

Katrangan singkat:

Airpull nggawe Filter Udara sing dipercaya, Filter Minyak lan Pemisah Minyak Udara kanggo Kompresor Udara kayata Almig, Alup, Atlas Copco, CompAir, Fusheng, Gardner Denver, Hitachi, Ingesoll Rand, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Mann, Quincy, Sullair, Worthington lan merek utama liyane.


Detail Produk

Tag produk

Pemisah minyak udara bisa njamin operasi kompresor udara sekrup Fusheng sing normal, aman, lan efisien. Iki digawe saka baja tahan karat sing berkualitas kanthi nggunakake teknologi penyaring paling anyar internasional lan teknologi canggih kita. Amarga desain struktur khusus, cocok banget kanggo pompa vakum sing dicelupake minyak. Desain iki ngidini tekanan diferensial maksimal 0.15Mpa. Sawise pamisahan lenga udara, mung 3mg/m³ jumlah residu lenga sing bakal ditinggal.

Gunakake Aman

1. A tutup safety disetel ing tutup saka separator lenga online. Nalika meksa nang separator punika 1.1 kaping luwih saka Nilai pesawat, iku bakal kanthi otomatis mbukak kanggo discharge sawetara online kanggo Mudhunake meksa. Nalika kompresor udara digunakake, sampeyan bisa rada narik rod ing tutup safety. Yen katup bisa exhaust metu, banjur ora perlu ngganti utawa ndandani.

2. Pemisah dipasang kanthi gage tekanan kanggo nguji tekanan sadurunge nyaring. Ing sisih ngisor, katup discharging dipasang kanggo ngeculake banyu utawa rereget sing diencerake.

3. Uga nduweni pangilon transparan kanggo nuduhake tingkat lenga. Nalika kompresor udara normal, level lenga kudu ana ing tengah. Yen ora, tingkat lenga sing luwih dhuwur utawa luwih murah bakal mengaruhi safety mesin kasebut.

4. Separator lenga udara jinis iki kudu digawe dening pabrikan profesional, amarga iku prau tekanan. Saben pemisah kasedhiya karo nomer serial eksklusif lan sertifikat.

Pemisah Minyak No. KUNCI APL No.
9610221-20200-M1 AA 096 212G
71152-46910 AA 108 260G
71121311-46910 AA 108 260G
9610221-20400-M1 AA 108 260G
71121311-46910A/E AA 135 240Z
71162-46910 AA 135 302G
71131211-46910 AA 135 302G
71131211-46910A/E AA 150 280Z
2116010020 96 600 13 203
2116010022 96 600 16 230
91111-003 96 600 30 305
9610112-21601-M 96 600 30 305
9610112-22301-M 96 600 30 305
91111-004 96 600 27 400
9610122-21871-P 96 600 27 400
91111-001 96 600 30 400
9610112-22201-M 96 600 30 400
91111-007 96 600 30 500
9610112-22801-M 96 600 30 500
91111-001 96 600 30 400
9610112-22201-M 96 600 30 400
91111-001 96 600 30 400
9610112-22201-M 96 600 30 400
91111-001 96 600 30 400
9610112-22201-M 96 600 30 400
9111-007 96 600 30 500
9610112-22801-M 96 600 30 500
9111-007 96 600 30 500
9610112-22801-M 96 600 30 500
91111-008 96 600 30 600
9610112-23401-M 96 600 30 600
91111-002 96 600 30 700
9610112-24001-M 96 600 30 700
9610112-23401-M 96 600 30 600
2116010044 96 600 30 600
711632E2-46910B 96 600 29 700
91111-008 96 600 30 600
9610112-23401-M 96 600 30 600
91111-002 96 600 30 700
9610112-24001-M 96 600 30 700
9111-009 anyar 96 601 40 600
9610112-27501-M 96 601 40 600
71188-202EAU6013 96 633 24 785
711632E1-202EAU6013 96 633 24 785
2605700580 96 633 24 785
71196-EAY80129 96 600 53 820
711632E1-EAY80129 96 600 53 820
2605703730 96 600 53 820
91108-022 AA 108 260
91101-020 96 600 17 230
91108-042 AA 135 302
91101-040 lawas 96 600 17 435
91101-075 lawas 96 600 30 610
9610112-21700-M 96 600 30 610
91101-150 lawas 96 600 30 670
9610112-21900-M 96 600 30 670
91101-175 lawas 96 600 30 830
9610112-22500-M 96 600 30 830
91101-200 lawas 96 600 30 101
9610112-23000-M 96 600 30 101
91101-300 lawas 96 600 47 918
9610112-24200-M 96 600 47 918
91103-300 96 600 47 920
91111-005 96 600 17 305
9610112-20901-M 96 600 17 305
91111-004 96 600 27 400
9610112-22001-M 96 600 27 400
91111-004 96 600 27 400
9610112-22001-M 96 600 27 400
91111-004 96 600 27 400
9610112-22001-M 96 600 27 400
91111-004 96 600 27 400
9610112-22001-M 96 600 27 400
91111-001 96 600 30 400
9610112-22201-M 96 600 30 400
9111-007 96 600 30 500
9610112-22801-M 96 600 30 500
91111-008 96 600 30 600
9610112-23401-M 96 600 30 600
9111-009 96 601 40 600
9610112-27501-M 96 601 40 600
P3515B165-1 96 632 17 270

afa

Jeneng sing gegandhengan

Centrifuge lenga limbah | Filter Kompresor | Elemen pamisah lenga


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Obrolan Online WhatsApp!