Lajme

 • Koha e postimit: Nëntor-15-2021

  Në rrethana normale, saktësia dimensionale e derdhjeve me precizion ndikohet nga shumë faktorë të tillë si struktura e derdhjes, materiali i derdhjes, prodhimi i kallëpit, prodhimi i guaskës, pjekja, derdhja, etj. Çdo vendosje ose funksionim i paarsyeshëm i ndonjë lidhjeje do të ndryshojë shkallën e tkurrjes së që hedh. Kjo...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: 30-08-2021

  Gardener Denver 2118961 rrotullohet në ndarës, Airpull është i vetmi prodhues që investoi në model dhe e furnizon këtë nga Kina.Airpull ka prodhuar ndarës për 25 vjet që nga viti 1996, ne kemi një teknologji të sofistikuar për strukturën e ndarësit dhe dizajnin e materialit. Ndarësit tanë janë...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: Korrik-08-2021

  Elementi i filtrit të vajit Kaesor 6.4778.0, 6.4493.0 dhe 6.4693.0 është një element shumë i veçantë filtri vaji i aplikuar në tre lloje të kompresorit kaesor. Airpull bëri një model të veçantë për atë lidhës, Ne jemi një nga të paktët në Kinë që e kemi bërë këtë. Dhe ne përdorim materiale shumë të mira me rrjete shkencore për të...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: Qershor-29-2021

  Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: Nëntor-25-2020

  Filtrat luajnë një rol jetik në procesin e ajrit të kompresuar. Në varësi të përdorimit përfundimtar, standardet strikte të pastërtisë kërkojnë që të hiqen një sërë ndotësish, duke përfshirë aerosolet e vajit, avujt dhe grimcat. Ndotësit mund të hyjnë në ajrin e kompresuar nga burime të ndryshme. Ajri i marrjes mund të sjellë...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: Nëntor-25-2020

  Drejtimi i performancës, veçanërisht me motorë të caktuar, mund të shkaktojë që avujt e vajit të futen në hyrjen tuaj të ajrit. Shumë automjete e parandalojnë këtë me një kavanoz. Megjithatë, kjo çon në humbjen e naftës. Zgjidhja mund të jetë një ndarës i vajit të ajrit. Mësoni se çfarë është ky komponent, si funksionon dhe pse duhet ta përdorni një të tillë. Cfare...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: Shtator-28-2020

  Referenca e kryqëzuar e filtrit Mann me numrat e pjesëve AIRPULL. Filloi të eksportojë në 1994, AIRPULL FILTER është një nga kompanitë më të hershme në Kinë që prodhon zëvendësime ndarëse. Atlas Copco, Quincy, Gardner Denver, Sullair, Ingersoll Rand, Mark, ABAC, ALUP, Kaeser, BOGE, CompAir, Chicago Pneumatic, AL...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: Korrik-30-2020

  AIRPULL prodhon ndarës dhe filtër për të gjitha markat kryesore të kompresorëve me vidhos që nga viti 1994. Si të gjitha pajisjet elektrike dhe mekanike, kompresorët me vidhos pa vaj kërkojnë mirëmbajtje të rregullt për të funksionuar me efikasitet maksimal dhe për të minimizuar kohën e paplanifikuar. Mirëmbajtja jo e duhur do të çojë në ulje të ...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: Korrik-10-2020

  FILTRI AIRPULL – Filtri i vajit i filtrit të ajrit filtri ndarës i vajit në linjë për të gjitha markat kryesore të kompresorëve. Ndarësi i vajit është komponenti kryesor për të përcaktuar cilësinë e ajrit të kompresuar. Funksioni kryesor i ndarësit të vajit është të zvogëlojë përmbajtjen e vajit në ajrin e kompresuar dhe të sigurojë që përmbajtja e vajit në c...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: 22 Prill 2020

  Dihet mirë se në fillim të vitit 2020, punonjësve të AIRPULL iu kërkua të punonin nga shtëpia për shkak të virusit. Për fat të mirë, me virusin nën kontroll të mirë, AIRPULL tani ka rifilluar punën e tij normale dhe ka arritur kapacitetin e tij origjinal. Filloi të eksportojë në 1994, AIRPULL është në...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: Prill-17-2020

  1 GARDNER DENVER 55B57 AIR / vaj SEPARATOR 2 GARDNER DENVER 307EBE6032 AIR / vaj SEPARATOR 3 GARDNER DENVER 2.118.961 AIR / vaj SEPARATOR 4 GARDNER DENVER 2.118.730 AIR / vaj SEPARATOR 5 GARDNER DENVER 2.118.414 AIR / vaj SEPARATOR 6 GARDNER DENVER 2.116.717 AIR / vaj SEPARATOR Pas vjet e ...Lexo më shumë »

 • Koha e postimit: Jan-09-2020

  Ceccato 0033280100 In-Line Filter Ceccato 0033380100 In-Line Filter Ceccato 0033680100 In-Line Filter Ceccato 0033880100 In-Line Filter Ceccato 10C/D In-Line Filter Ceccato 10C/D In-Line Ceccato10C/D Filter Ceccato1-V0 Ceccaine0 Filtri i linjës Ceccato 11C/D Filtri në linjë ...Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat!